Ονειροκρίτης παγίδα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης παγίδα


Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.
Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας ότι στήνετε παγίδες για να πιάσετε ζώα, να περιμένετε καρποφορήσει και ευόδωση των προσπαθειών σας, παρά τα εμπόδια που θα παρεμβάλλουν άνθρωποι τρίτοι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας.
Αν δείτε ότι πέφτετε σε μια παγίδα, φυλαχτείτε από άτομα του στενού περιβάλλοντος σας που επιδιώκουν να σας ταπεινώσουν και να σας διαπομπεύσουν.
Συγκεκριμένα για τις γυναίκες, η παγίδα στο όνειρο θεωρείται ότι συμβολίζει το ψυχολογικό βάρος που νιώθουν από κάποια προβληματική ερωτική σχέση ή τον γάμο τους και νιώθουν εγκλωβισμένες.
Αν όμως δείτε πως κάποια συσκευή χάλασε ενώ λειτουργούσε καλά και μετατράπηκε σε παγίδα για εσάς και πιαστήκατε, να έχετε το νου σας για απροσδόκητα εμπόδια τα οποία μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδια σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Συμβολίζει κάτι το υποχθόνιο και το ύπουλο.

  • Η διασκέδαση στο όνειρο θεωρείται παραδόξως κακός οιωνός.

    Αν δείτε ότι διασκεδάζατε σε κάποια περίσταση, δυσκολίες και αναποδιές καλείστε να αντιμετωπίσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

  • Η αλεπού συμβολίζει την πονηριά.

    Αν δείτε στο όνειρό σας αλεπού, τότε υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν το κακό σας προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας λάκκο που χάσκει ανοιχτός μπροστά σας και αποτελεί μέρος του ονειρικού τοπίου, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος ρεαλιστής και ικανός να αποφύγετε οποιαδήποτε παγίδα.