Ονειροκρίτης παγόνι - παγώνι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης παγόνι - παγώνι


Το παγώνι είναι ένα από τα ισχυρότερα ονειρικά σύμβολα και οι ερμηνείες που του αποδίδονται ποικίλλουν.
Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας παγόνι που ανοίγει διάπλατα τα φτερά του και το θαυμάζετε, σημαίνει πως η ματαιοδοξία σας σας ωθεί να κατακτήσετε ερωτικά κάποιο συγκεκριμένο άτομο του αντίθετου φύλου, χωρίς να λογαριάζετε τις συνέπειες και την ενδεχόμενη αναστάτωση που θα προκληθεί τόσο στη δική του όσο και στη δική σας ζωή.
Θα πρόκειται για ένα θυελλώδες ειδύλλιο που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε μελλοντικό γάμο, αλλά και σύντομο διαζύγιο στην περίπτωση που είστε ήδη παντρεμένοι.
Αν δείτε πολλά παγόνια, να περιμένετε ευτυχία και πληρότητα. Αν ταΐζετε παγόνι, οι προσπάθειες σας για βελτίωση της ζωής σας θα είναι μάταιες.
Αν ονειρευτείτε ότι σκοτώσατε παγόνι, σας μέλλεται επώδυνος χωρισμός. Τέλος, αν ακούσετε το απαίσιο κρώξιμο του, σύντομα θα λάβετε πικρά μαντάτα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

  • Αν δείτε γλάρους και άλλα θαλασσοπούλια να πετούν στον ουρανό, θα σας συμβούν γεγονότα ευχάριστα.

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπά

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.