Ονειροκρίτης παιχνίδι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης παιχνίδι


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μετέχετε σε τυχερά παιχνίδια (ζάρια, χαρτιά, κλπ.), καλό θα είναι να αναθεωρήσετε μια απόφαση σας για συμμετοχή σε ριψοκίνδυνη επιχείρηση.
Αν ονειρευτείτε ότι στο παιχνίδι που παίζετε κερδίζετε πολλά χρήματα, φυλαχτείτε από οικονομικές ζημιές που μπορεί να επιφέρουν την ολοσχερή σας καταστροφή.
Αν δείτε ότι χάνετε, κάποια κέρδη που θα αποκομίσετε με τρόπο ύποπτο θα γίνουν αιτία να σπιλωθεί η υπόληψη σας.
Αν στο όνειρο σας δείτε ότι παίζετε άλλα παιχνίδια, (ψυχαγωγίας, παιδικά, ομαδικά κλπ.), να περιμένετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν και ευτυχείς εκβάσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Συνήθως, στα όνειρα, η εικόνα μιας ομάδας μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη συνεργασίας και συναίνεσης με άλλους ανθρώπους για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι ή να αντιμετωπιστούν προκλήσεις.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει.