Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο
Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο


Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδυνες προσπάθειες.

Μια άλλη ερμηνεία κατά τον ονειροκρίτη, είναι ότι τώρα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Αν έχετε ήδη φοιτήσει σε κάποιο πανεπιστήμιο, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη κι εκείνες τις μέρες, που ήσασταν φοιτητές.

Τέλος αν τώρα είμαστε σε κάποιο ανώτατο ίδρυμα, τότε το όνειρο αντικατοπτρίζει το περιβάλλον, που βρισκόμαστε τώρα και πιθανό άγχος που μας διακατέχει λόγω π.χ εξεταστικής περιόδου.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

  • Συμβολίζει κάτι το υποχθόνιο και το ύπουλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε βιβλιοπωλείο, είναι προμήνυμα πως θα γεμίσετε με λογοτεχνικές φιλοδοξίες, που θα έρθουν σε σύγκρουση με τις άλλες σας εργασίες και ασχολίες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι λάβατε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, θα έχετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο σε υποθέσεις για τις οποίες έχετε κοπιάσει και περιμένετε να αποδώσουν καρπούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.