Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο
Ονειροκρίτης πανεπιστήμιο


Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδυνες προσπάθειες.

Μια άλλη ερμηνεία κατά τον ονειροκρίτη, είναι ότι τώρα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Αν έχετε ήδη φοιτήσει σε κάποιο πανεπιστήμιο, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη κι εκείνες τις μέρες, που ήσασταν φοιτητές.

Τέλος αν τώρα είμαστε σε κάποιο ανώτατο ίδρυμα, τότε το όνειρο αντικατοπτρίζει το περιβάλλον, που βρισκόμαστε τώρα και πιθανό άγχος που μας διακατέχει λόγω π.χ εξεταστικής περιόδου.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι οδηγείτε ένα οποιοδήποτε όχημα, να περιμένετε κάποιες πρόσκαιρες επιτυχίες και θριάμβους.

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

  • Συμβολίζει κάτι το υποχθόνιο και το ύπουλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε βιβλιοπωλείο, είναι προμήνυμα πως θα γεμίσετε με λογοτεχνικές φιλοδοξίες, που θα έρθουν σε σύγκρουση με τις άλλες σας εργασίες και ασχολίες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι λάβατε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, θα έχετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο σε υποθέσεις για τις οποίες έχετε κοπιάσει και περιμένετε να αποδώσουν καρπούς.

1 Σχόλια

#1 -

Σήμερα είδα όνειρο ότι ήμουν σε ένα πανεπιστήμιο με την φίλη μου ! Είχε πολύ κόσμο και ο καθηγητής με φώναξε πήγα και μου έδωσε ένα χαρτί για να συμπληρώσω στοιχεία του λύκειου μου ( δεν το ξανά είδα όταν βγήκα ) στην αίθουσα κρατούσαμε τα βιβλία από τα αρχαία της πρώτης λυκείου όπου πάω ! Έπειτα βγήκαμε έξω για νερό και αντί να ποιώ νερό από την βρύση ήπια από κάκτο ? Αργότερα πήγα να μπω μέσα και ένας τύπος με τον φίλο του με φώναξε Κατερίνα και γέλασε (το όνομα μου είναι Νίνα ) ύστερα γύρισα από την άλλη όπου ένας τύπος έκανε ποδήλατο και δεν με άφηνε να μπω μέσα ! Τι πάει να πει αυτό ?