Ονειροκρίτης παράθυρο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης παράθυρο


Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Αν δείτε ότι στέκεστε πλάι σε παράθυρο ανοιχτό και θαυμάζετε την ωραία θέα, αφήνοντας τον ήλιο και το αεράκι να μπουν μέσα στο δωμάτιο, είστε άνθρωπος σίγουρος για τον εαυτό σας και επαρκέστατα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά οποιαδήποτε δυσκολία ανακύψει στο δρόμο σας: οι μελλοντικές σας επιτυχίες και θρίαμβοι είναι περισσότερο από βέβαιοι.

Τέλος αν δείτε ότι βρίσκεστε σε χώρο μισοφωτισμένο, με κλειστά ή χωρίς διόλου παράθυρα, να περιμένετε θλίψεις και αποτυχίες: θα απαλλαγείτε απ' αυτές μόνο στην περίπτωση που θα δείτε ότι βγαίνετε από έναν τέτοιο χώρο ή ανοίγετε τα κλειστά παράθυρα του.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

  • Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

  • Το να ονειρευτείτε βάζο μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα' απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Ο ήχος του κουδουνιού της πόρτας, ερμηνεύεται συνήθως ως προμήνυμα για τσακωμούς και μπελάδες.

    Ίσως δεχτείτε επισκέψεις που θα σας ανακατέψουν σε ιστορίες άσχημες και σε συκοφαντίες.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.