Ονειροκρίτης πασχαλιά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πασχαλιά


Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας μπουκέτο πασχαλιάς που σας προσφέρθηκε, σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς των μόχθων σας και ο ακέραιος χαρακτήρας σας θα ανταμειφθεί με φιλία πολύτιμη ή ερωτική σχέση μοναδική.
Τέλος, αν δείτε ότι φύτρωσε πασχαλιά ανθισμένη στην αυλή του σπιτιού σας, ξαφνικά και ανεξήγητα, να περιμένετε σκανδαλώδη εύνοια της τύχης σε ό,τι και αν επιχειρήσετε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο γρύλος θεωρείται ένα δυσοίωνο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη ανεξαρτήτως του περιεχομένου.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει

  • Δάφνη, το κλαδί που στέφουν τους νικητές.

    Όπως και να το δείτε το φυτό αυτό στον ύπνο σας μόνο δόξα και επιτυχίες μπορεί να σημαίνει.

  • Αν ονειρευτείτε γιασεμί, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια στο επόμενο διάστημα.