Ονειροκρίτης πελεκάνος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πελεκάνος
Ονειροκρίτης πελεκάνος


Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

Αν δείτε πως πιάσατε - αιχμαλωτίσατε έναν πελεκάνο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε τις απογοητεύσεις που σας ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό.

Αν δείτε πως σκοτώσατε πελεκάνο, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να πάρετε δικαιώματα άλλων με τη βία. Θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά τις επιλογές σας.

Αν δείτε πελεκάνους να πετούν, σας περιμένουν αλλαγές που θα επηρεάσουν τις απόψεις σας για το πως λειτουργούν τα πράγματα στην ζωή σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.