Ονειροκρίτης πελεκάνος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πελεκάνος
Ονειροκρίτης πελεκάνος


Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

Αν δείτε πως πιάσατε - αιχμαλωτίσατε έναν πελεκάνο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε τις απογοητεύσεις που σας ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό.

Αν δείτε πως σκοτώσατε πελεκάνο, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να πάρετε δικαιώματα άλλων με τη βία. Θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά τις επιλογές σας.

Αν δείτε πελεκάνους να πετούν, σας περιμένουν αλλαγές που θα επηρεάσουν τις απόψεις σας για το πως λειτουργούν τα πράγματα στην ζωή σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.

  • Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα ταραγμένη και άγρια, φυλαχτείτε από τους κινδύνους που περικλείει κάτι που επιχειρείτε.

  • Το νησί στο όνειρο συμβολίζει απομόνωση και σωματικό κόπο.