Ονειροκρίτης πελεκάνος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πελεκάνος
Ονειροκρίτης πελεκάνος


Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

Αν δείτε πως πιάσατε - αιχμαλωτίσατε έναν πελεκάνο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε τις απογοητεύσεις που σας ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό.

Αν δείτε πως σκοτώσατε πελεκάνο, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να πάρετε δικαιώματα άλλων με τη βία. Θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά τις επιλογές σας.

Αν δείτε πελεκάνους να πετούν, σας περιμένουν αλλαγές που θα επηρεάσουν τις απόψεις σας για το πως λειτουργούν τα πράγματα στην ζωή σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το λιμάνι συμβολίζει το τέλος μιας κατάστασης ή μιας περιόδου και το ξεκίνημα μιας άλλης.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι στέκεστε αρκετή ώρα στο βυθό της θάλασσας, τότε θα σας βρει βαριά αρρώστια θέλει προσοχή, να κάνετε εξετάσεις το συντομότερο δυνατό για να προλάβετε το πράγμα στην αρχή

  • Το περπάτημα πάνω σε άδεια αμμουδιά προοιωνίζει μια μεγάλη λύπη που θα περάσετε.

    Αν μετράτε κόκκους άμμου σε ειδυλλιακό τοπίο, ήρεμες μέρες θα έρθουν.

  • Η θάλασσα στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες, σε συνάρτηση πάντα με την αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της θάλασσας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παλεύετε με τα κύματα προσπαθώντας να σωθείτε από πνιγμό, σύντομα θα πάρετε από την εργασία σας τεράστια κέρδη.