Ονειροκρίτης περίστροφο - πιστόλι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης περίστροφο - πιστόλι
Ονειροκρίτης περίστροφο - πιστόλι


Το περίστροφο, στη Φροϊδική ερμηνευτική των ονείρων είναι ένα σύμβολο που υποκαθιστά τον φαλλό.

Στην μαντική των ονείρων, όμως, αποκτά διαφορετική σημασία.

Έτσι, αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ένα περίστροφο και μάλιστα το στρέφετε εναντίον κάποιου και πυροβολείτε, σύντομα με πράξεις και λόγια θα προσβάλλετε και θα πληγώσετε ανεπανόρθωτα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν δείτε κάποιον άλλον να σας απειλεί ή να σας πυροβολεί, προσέξτε μήπως αυτό που εσείς θεωρείτε ατυχία οφείλεται στις ραδιουργίες των εχθρών σας.

Τέλος, η παρουσία περιστρόφου στα όνειρα των γυναικών ερμηνεύεται και σαν προσπάθεια διαφύλαξης ή σαν απειλή των ερωτικών σας κεκτημένων, ανάλογα με το ποιος κρατάει στα χέρια του το περίστροφο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας χήνα, σημαίνει πως είστε άτομο εύπιστο που συχνά πέφτει θύμα του ή των ερωτικών του συντρόφων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

  • Η αλεπού συμβολίζει την πονηριά.

    Αν δείτε στο όνειρό σας αλεπού, τότε υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν το κακό σας προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι σας.

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.