Ονειροκρίτης πιάτα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πιάτα
Ονειροκρίτης πιάτα


Αν δείτε μια στοίβα πιάτα καθαρά και τακτοποιημένα στον όνειρο σας, να περιμένετε σύντομη αποκατάσταση σας, αν είστε ανύπαντρος ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είστε παντρεμένος.

Αν πάλι δείτε μια στοίβα πιάτα βρώμικα και άπλυτα σε νεροχύτη, η οικογενειακή σας κατάσταση χρειάζεται την προσοχή σας και είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος ή ο σύζυγος σας να σας απατά.

Αν δείτε πιάτα σπασμένα, ίσως να υπάρξουν καυγάδες και διενέξεις οι όποιοι θα είναι ψυχολογικά επιζήμιοι για εσάς.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Το φαγητό είναι πηγή ζωής και ευχαρίστησης στην πραγματική μας ζωή και η ερμηνεία του στον ονειρικό κόσμο δεν διαφέρει και πάρα πολύ.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.