Ονειροκρίτης πόλη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πόλη
Ονειροκρίτης πόλη


Αν στον ύπνο σας δείτε ότι περιπλανιέστε σε όμορφη άγνωστη πόλη, σύντομα θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε την τύχη σας σε άλλον επαγγελματικό ή γεωγραφικό χώρο με επιτυχία.

Αν η πόλη του ονείρου σας είναι πνιγηρή, δυσάρεστη ή ερειπωμένη, κάθε προσπάθεια για καλυτέρευση της κατάστασης σας θα αποτύχει.

Αν δείτε ότι περιπλανιέστε σε δρόμους πόλης γνωστής και οικείας ή στους δρόμους της πόλης όπου ζείτε, να περιμένετε ευόδωση όλων των υποθέσεων σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας τους γείτονες σας, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλές χρήσιμες ώρες κουτσομπολεύοντας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανηγύρι που το παρακολουθείτε από απόσταση, κάποιες δυσκολίες που θα ανακύψουν στην οικογενειακή σας ζωή σύντομα θα ξεπεραστούν.

  • Δάφνη, το κλαδί που στέφουν τους νικητές.

    Όπως και να το δείτε το φυτό αυτό στον ύπνο σας μόνο δόξα και επιτυχίες μπορεί να σημαίνει.

  • Το μονοπάτι συμβολίζει τις επιλογές που έχουμε ή θα κάνουμε στη ζωή μας.

  • Οι αδιέξοδοι δρόμοι στα όνειρα συμβολίζουν την παγίδευση μας σε καταστάσεις που μας είναι άγνωστες και υποδηλώνουν την αδυναμία μας να αντεπεξέλθουμε.

1 Σχόλια

#1 -

Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Νικολέτα και γενικά βλέπω όνειρα με διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Έχω δει αρκετές φορές την Θεσσαλονίκη, την Κύπρο όπου και την επισκέφτηκα πέρυσι, αλλά ακόμα πιο πολύ τον τελευταίο καιρό βλέπω την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα την περιοχή του Κορυδαλλού. Εχθές πάλι την είδα στον ύπνο μου. Παλαιότερα πήγαινα σε σχολή εκεί και λίγο πριν κατέβω για επαρχία ονειρευόμουν το χωριό μου, όπου και μετά από λίγο καιρό κατέβηκα και τώρα είμαι μόνιμα εδώ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Υπάρχει περίπτωση να ξαναμείνω Αθήνα και με προειδοποιεί το όνειρο? Σας ευχαριστώ.