Ονειροκρίτης ποτάμι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ποτάμι
Ονειροκρίτης ποτάμι


Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

    Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

  • Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες κα

2 Σχόλια

#1 -

Τι σημαίνει στο ονειρο που ειδα- ροζ ηρεμο και πολυ ομορφο ατελειωτο ποταμι το οποιο θαυμαζαμε απο το παραθυρο με την μαμα μου με την οποια ταξιδευαμε με λεωφορειο για Περσια?

#2 -

Καλημέρα :) Είδα σε όνειρο ότι ήμουν σε λεωφορείο και ξαφνικά σταμάτησε και μας είπε ο οδηγός να κατέβουμε επειδή μπροστά μας ήταν μια ξύλινη γέφυρα και το λεωφορείο δεν μπορούσε να περάσει. Κατεβήκαμε, πήραμε τις αποσκευές και περάσαμε την γέφυρα. Κάτω από την γέφυρα υπήρχε ποτάμι και ήθελα να βγάλω φωτογραφίες επειδή μου άρεσε η θέα,το ποτάμι ήταν πλατύ και είχε χρώμα καφέ,σαν να είχε χώμα μέσα, όμως τελικά δεν έβγαλα φωτογραφίες επειδή κάτω στο ποτάμι ήρθε ένα μεγάλο φορτηγό και μου έκοψε την θέα.