Ονειροκρίτης ράφτης - ράψιμο - ράφτρα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ράφτης - ράψιμο - ράφτρα
Ονειροκρίτης ράφτης - ράψιμο - ράφτρα


Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

Αν δείτε ότι πηγαίνετε σε ράπτη για να παραγγείλετε κουστούμι ή για να κάνετε πρόβα, πιθανόν να έχετε οικονομικές στενοχώριες ή οικογενειακούς καυγάδες.

Αν ο ράφτης ράβει πάνω σας οτιδήποτε, θεωρείται πολύ γρουσούζικος οιωνός (όπως και στην πραγματικότητα) και καλό είναι να είστε προσεκτικοί.

Δείτε επίσης και το λήμμα για την κλωστή

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους.

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επι

  • Η καρφίτσα στον ύπνο μας υποδηλώνει αναστάτωση.

    Αν δείτε πολλές καρφίτσες σκορπισμένες σας περιμένουν οικογενειακές ή επαγγελματικές διαταραχές.

  • Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.