Ονειροκρίτης ρόδι (ροδιά)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ρόδι (ροδιά)
Ονειροκρίτης ρόδι (ροδιά)


Η ροδιά χαρακτηρίζεται συμβολικά. ως το δέντρο της «αφθονίας». Για αυτό το λόγο την Πρωτοχρονιά κατά παράδοση δίνουν δώρο ρόδια στα σπίτια ή σπάνε ένα για γούρι στην είσοδο της πόρτας

Η φουντωμένη και γεμάτη καρπούς ροδιά προαναγγέλλει τεράστιες οικονομικές επιτυχίες.

Αν η ροδιά είναι ξερή και άκαρπη, να περιμένετε κάποιες αβαρίες, αλλά όχι πολύ σημαντικές.

Τέλος, αν δείτε ότι κόβετε ένα ρόδι και απολαμβάνετε τους ζουμερούς πυρήνες του, προσέξτε μήπως η σκανδαλώδης εύνοια της τύχης σάς καταστήσει στόχο φθονερών και επικίνδυνων ανθρώπων.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Μην τρομάζετε! Όσο περίεργο και να σας φαίνεται το δρεπάνι συμβολίζει κάτι το αγνό και όχι τον Χάρο στα όνειρα.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Το νόημα του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το περιεχόμενο της σακούλας.

    Αν στη σακούλα μέσα υπάρχουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, τότε ενδέχεται να παρανομήσετε και να έχετε μπελάδες.

  • Η κληρονομιά από άτομο που αγαπάμε είτε αυτό είναι εν ζωή είτε νεκρό, αποτελεί ένα σημάδι τύχης και ένας τρόπος να δείτε ότι αυτό το άτομο σας σκέφτεται και είναι μαζί σας.

  • Χωρίς περιστροφές το καρότο είναι απλώς ένα πολύ καλό σημάδι.

    θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη ότι συμβολίζει την τύχη.

8 Σχόλια

#1 -

καλησπέρα σας
είδα στον ύπνο μου σακούλες άσπρες με πολλούς κόκκινους σπόρους απο ρόδια
τι σημαίνει?

#2 -

Είδα μια γεμάτη με άνθη και καρπούς ροδιά και μια νεαρή κοπέλα μου χάρισε 2 ρόδα . Τα ρόδα όμως δεν ήταν γινομένα αλλά πράσινα . Τι μπορεί να σημαίνει ;

#4 -

Ειδα στον υπνο μου οτι περασαμε εναν δρομο με τους γονείς μου κ ακριβώς απέναντι υπήρχε ενα πάρκο. Διασχίζοντας το, είδαμε οτι είχε ενα δέντρο Ροδια κ επάνω του είχε τεράστια ρόδια αλλά δεν ήταν ολα γινομένα.. κατω απ τη Ροδια υπήρχε μια μικρή ξύλινη σκαλίτσα για ν ανέβεις στο δέντρο. . Αλλά τους καρπούς τους φτάναμε κ χωρίς ν ανέβουμε. Ο μπαμπας μου έπιασε στα χέρια του ενα πράσινο ρόδι κ είπε έχουμε κ στο σπίτι ροδια αλλά οταν γίνουν θα έρθουμε να κόψουμε. Λίγο πιο δεξιά απ το δέντρο βρήκαμε έναν σκοτωμένο λαγό. Εγώ είχα μεγαλη χαρά με τα ρόδια κ νομίζω έκοψα ένα κανονικού μεγέθους ώριμο και το πήρα μαζί μου.

Εικόνα oneirokritis

#5 -

Καλημέρα,
το όνειρο σου είναι πολύ ευνοϊκό : θα σημειωθούν σημαντικές επιτυχίες σε οικονομικό - επαγγελματικό επίπεδο με την συμβολή μελών της οικογενείας σου.

#6 -

ειδα οτι περναγα με το αυτοκινητο απο ενα δρομο με πολλες ροδιες και σταματησα στην πρωτη να κοψω μερικα εκοψα δυο αλλα ηταν ενα σπιτι απο πανω και φοβηθηκα μη με δουν κι εφυγα δεν εκοψα αλλα.τι σημενει?

Σελίδες