Ονειροκρίτης ρολόι - χρονογράφος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ρολόι - χρονογράφος
Ονειροκρίτης ρολόι - χρονογράφος


Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην εκτίμηση των συνανθρώπων σας.

Το ρολόι τοίχου του σπιτιού σας υποδηλώνει, στα όνειρα, άγχη και ταραγμένα νεύρα.

Το ρολόι του χεριού, όταν δείτε ότι το συμβουλεύεστε με νευρικότητα και αγωνία, σημαίνει πως δεν ελπίζετε και πολύ σε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας, ενώ, όταν δείτε ότι το χάνετε, σημαίνει πως ματαίως προσπαθείτε να ξεχάσετε τις στενοχώριες σας: σας ξεπερνούν.

Αν δείτε ότι χαρίζετε ή ότι σας χαρίζουν ένα ρολόι, θα συνάψετε φιλία πιστή και πολύτιμη.

Τέλος, ρολόι σταματημένο, σημαίνει υποθέσεις σε εκκρεμότητα και παραίτηση από τη ζωή.

Σχετικό λήμμα ώρα - χρόνος.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δ

  • Γενικά οι πολλές ασχολίες στα όνειρα υποδεικνύουν ότι υπάρχουν ψυχολογικές ή και συναισθηματικές ελλείψεις που προέρχονται από το υποσυνείδητο.

  • Εάν στον ύπνο σας κουρδίζετε κάποιο αντικείμενο τότε διανύετε μία αγχωτική περίοδο η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάποιες αποφάσεις σας και να σας οδηγήσει σε λάθη.