Ονειροκρίτης σανίδα (ξύλο)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης σανίδα (ξύλο)
Ονειροκρίτης σανίδα (ξύλο)


Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Μόνο έτσι θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε και θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας.

Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σανίδες σε στοίβες ταχτικά σε αποθήκη ή κατάστημα, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις σας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες.

Αν δείτε ότι σχίζετε μια σανίδα ή ότι την καρφώνετε, θα ακούσετε για θάνατο ανθρώπου που αγαπάτε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

  • Η βασιλική δρυς ένα ισχυρό ονειρικό σύμβολο σε όλες τις κουλτούρες.

    Εάν ή βελανιδιά ήταν μεγάλη με ίσκιο πλούσιο, σημαίνει υψηλή προστασία.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.