Ονειροκρίτης σεισμός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης σεισμός
Ονειροκρίτης σεισμός


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε ένας ισχυρός σεισμός που προκαλεί καταστροφές και σας απειλεί, σας προμηνύονται συμφορές και κατατρεγμοί της τύχης.

Το όνειρο αυτό είναι θετικό μόνο στην περίπτωση που είστε διωκόμενοι ή φυλακισμένοι: να περιμένετε, τότε, σύντομη απαλλαγή και απελευθέρωση σας.

Γενικά ο σεισμός στα όνειρα έχει ισχυρή συμβολική σημασία όσον αφορά τις θεμελιώδεις αλλαγές που είτε θα προκύψουν μελλοντικά, είτε για τις αλλαγές που χρειαζόμαστε προσωπικά και μας παρουσιάζονται ως εσωτερική υπενθύμιση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το όνειρο το οποίο σχετίζετε με δάνειο, προμηνύει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Οι φυσικές καταστροφές θεωρούνται γενικά από τον ονειροκρίτη, δυσοίωνα όνειρα τα οποία συνήθως σχετίζονται με εφιάλτες.

  • Γενικά οι καταστροφές στα όνειρα θεωρούνται δυσοίωνο ερμηνευτικό σύμβολο το οποίο μας εφιστά την προσοχή σε όλους τους τομείς.

  • Ένα όνειρο με έντονη συμβολική σημασία, η καταιγίδα, όπως και τα υπόλοιπα όνειρα - εφιάλτες που σχετίζονται με την μανία της φύσης προμηνύει σημαντικές αλλαγές.

  • Στην περίπτωση που δεν είστε στη μέση μιας μετακόμισης, μιας ανακαίνισης ή κάποιου πράγματος που σας επηρεάσει σχετικά, το να δείτε πως αδειάζεται κάποιον χώρο ή πράγμα από το περιεχόμενο που έχει,

1 Σχόλια