Ονειροκρίτης σκουλήκι - σκουλήκια

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης σκουλήκι - σκουλήκια
Ονειροκρίτης σκουλήκι - σκουλήκια


Αν δείτε στον ύπνο σας σκουλήκια, να περιμένετε μικρο στενοχώριες και μικρο δυσκολίες.

Αν δείτε ότι τα πατάτε, σημαίνει πως θα τις ξεπεράσετε εντελώς ανώδυνα.

Αν στο όνειρο σας τα σκουλήκια ήταν πάνω σας, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες φιλίες που σας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια.

Αν όμως σκοτώνατε τα σκουλήκια, σύντομα θα κάνετε μια αισθητή μεταστροφή στον τρόπο ζωής σας και θα ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα.

Σε περίπτωση που το φαγητό σας είχε σκουλήκια, προσοχή στην υγεία σας και στις γνωστές κακές συνήθειες που έχετε.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση και αν δείτε σκουλήκια πάνω σας, είτε σε φαγητό, είτε σε κάτι που σας προσφέρουν θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας αλλά κυρίως τα επαγγελματικά σας.

Τέλος αν χρησιμοποιούσατε σκουλήκια ως δόλωμα για ψάρεμα, θα απαλλαγείτε από εχθρούς - αντίζηλους - αντίπαλους με στρατηγικές κινήσεις που θα σας εκπλήξουν!

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

  • Ο ζωντανός αστακός ερμηνεύεται ως εγκατάλειψή και ερωτική απιστία από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

    Αντίθετα ο μαγειρεμένος αστακός στα όνειρα, σημαίνει μεγάλη εύνοια και πλούτο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσινά ζωντανά, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό θα σας συμβεί.

    Αν δείτε πως τα μαζεύετε εσείς σημαίνει πως σχεδιάζετε μια δουλειά και έχετε σίγουρη την επιτυχία.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντομα τότε να περιμένετε δύσκολες καταστάσεις καθώς τα έντομα προμηνύουν το κακό, συνήθως αρρώστιες και δεινά είτε σε εσάς είτε σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο.

2 Σχόλια

#1 -

ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΠΛΗΓΕς ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΕ... ΤΗς ΕΙΠΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Η ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΠΑΦΗ... ΜΕΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ... ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???

#2 -

Εγω ειδα ενα ονειρο και εδειχνε πως ειχα στα χερια μου τρυπες αλλα δεν ποναγα. Ειχαν μπει σκουλικια και ειχα αρρωστησει.. μηπως μπορειτε να μου το ερμηνευσετε?