Ονειροκρίτης στέμμα, κορώνα, διάδημα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης στέμμα, κορώνα, διάδημα
Ονειροκρίτης στέμμα, κορώνα, διάδημα


Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

Το όνειρο όμως με το στέμμα - κορώνα, αποτελεί και μια υπενθύμιση : Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε πρέπει να εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και να εργαστείτε για τους στόχους σας,

Αν το στέμμα που είδατε ήταν σε κακή κατάσταση ή σπασμένο, υπερβολές, λάθη τακτικής καθώς και αντιπαραθέσεις θα έχουν επίπτωση στην αντικειμενικότητα σας. Προσοχή να μην οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις και ενέργειες. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε βασιλιάς, τότε θα ακούσετε πολύ καλά νέα στη δουλειά σας.

    Αν δείτε ότι βρίσκεστε δίπλα στον βασιλιά, τότε θα δεχθείτε βοήθεια από κάποιον άγνωστο.

  • Αν δείτε ότι είστε αυτοκράτορας σε κάποιο βασίλειο, σημαίνει έπαρση και κακές αποφάσεις από τις οποίες το όνειρο σας προειδοποιεί να προστατευτείτε.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

  • Οι αψίδες των θριάμβων στήνονταν ιστορικά για να τιμήσουν μια μεγάλη νίκη.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας αψίδα ή αψίδες, θα έχετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αυτό είναι ένα όνειρο που σίγουρα έχει να κάνει με την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας.