Ονειροκρίτης θεωρείο (θέατρο)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης θεωρείο (θέατρο)


Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.
Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που είστε στρατιωτικός στο επάγγελμα, ενώ αν είστε έμπορος ή έχετε κάποια εμπορική δραστηριότητα, σημαίνει άνοδο ανέλπιστη στις επιχειρήσεις σας.
Τέλος αν είστε ερωτευμένος - ερωτευμένη και στο όνειρο σας παρακολουθήσατε από το θεωρείο μια παράσταση η μια συναυλία θα πάρετε μεγάλη χαρά από το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Δείτε επίσης το λήμμα για το θέατρο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Τα δαμάσκηνα αν τα δείτε στον ύπνο σας είναι καλό σημάδι καθώς συμβολίζουν την μακροζωία και την υγεία.

  • Ηθοποιός στον ύπνο σας δεν σημαίνει επ ουδενί κάτι καλό.

    Αν στο όνειρο σας δείτε ότι εσείς είστε ηθοποιός ,τότε θα έχετε οικογενειακές σκοτούρες και προβλήματα .

  • Παρόλο που φαινομενικά δεν συνδέονται μεταξύ τους ή παρακολούθηση μιας μουσικής συναυλίας και η ερωτική μας ζωή, στον ονειρικό μας κόσμο σχετίζονται άμεσα.