Ονειροκρίτης θυγατέρα - κόρη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης θυγατέρα - κόρη
Ονειροκρίτης θυγατέρα - κόρη


Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

Πιο πρόσφατες αναλύσεις όμως έχουν ανατρέψει παντελώς αυτήν την ερμηνεία (δικαίως) καθώς αποτελεί ένα στερεότυπο περασμένων εποχών όπου τα κορίτσια θεωρούνταν βάρος.

Έτσι το όνειρο που θα δείτε με την κόρη - θυγατέρα σας εξαρτάται από την αίσθηση που σας αφήνει.

Αν την δείτε ευτυχισμένη και επιτυχημένη θα πάρετε πολλές χαρές στο άμεσο μέλλον.

Αν οι επιτυχίες της κόρης είναι επαγγελματικές θα λάβετε πολύ σημαντικά νέα ή και χρήματα από την εργασία σας ή και κάποια πιθανή κληρονομιά.

Αν όμως το όνειρο έχει αρνητική χροιά - αίσθηση ή οποία δεν προκύπτει από κάποιο προσωπικό σας άγχος - ανασφάλεια τότε το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία.

Αν δείτε στα όνειρο σας τη θυγατέρα σας, σημαίνει ότι πολλά δυσάρεστα περιστατικά θα παραχωρήσουν τη θέση τους στην ευχαρίστηση και στην αρμονία.

Αν την ονειρευτείτε ν' αποτυχαίνει στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας, θα δοκιμάσετε ενόχληση και δυσαρέσκεια από διάφορες αιτίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Η παρουσία φορέματος στα όνειρα, είτε το φοράτε είτε το κοιτάτε αντιπροσωπεύει την θηλυκότητα σας.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.