Ονειροκρίτης θυμός - αγανάκτηση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης θυμός - αγανάκτηση
Ονειροκρίτης θυμός - αγανάκτηση


Ο θυμός γενικά για τους ανθρώπους είναι αρνητική αντίδραση.

Αν όμως στο όνειρο σας δείτε ότι διακατέχεστε από θυμό, ότι προβλήματα έχετε είναι προσωρινά και επιλύσιμα.

Αν δείτε τον σύντροφό σας να είναι θυμωμένος μαζί σας, μην έχετε καμιά αμφιβολία για τα αισθήματά του γιατί αυτό σημαίνει ότι σας είναι αφοσιωμένος.

Αν όμως δείτε πλήθος ατόμων να είναι εξαγριωμένα μαζί σας αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξουδετερώσετε κάποιες κινήσεις που λειτουργούν υποχθόνια εναντίον σας.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το όνειρο σας να μην χρήζει ερμηνευτικής, αλλά να αποτελεί απλά την εκδήλωση του υποσυνείδητου σας σχετικά με καταστάσεις οποίες επηρεάζουν την πραγματική σας ζωή στην καθημερινότητα σας.

Δείτε οπωσδήποτε και την ερμηνεία σχετικά με τον τσακωμό - καυγά ώστε να έχετε μια καλύτερη ερμηνεία του ονείρου σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέσ

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

  • Η δύση του Ηλίου στο όνειρο προμηνύει και την απομάκρυνση των προβλημάτων μας, αρκεί να είναι γλυκιά και υπέροχη στην αίσθηση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τρίχες πάνω σε μία βούρτσα, τότε θα βρεθείτε σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση χωρίς όμως να σας επιφέρει προβλήματα στη μετέπειτα ζωή σας.

  • Τα όνειρα που γενικά σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την όραση μπορεί να είναι είτε αδιάφορα και ουδέτερα είτε αρνητικά.