Ονειροκρίτης τηγάνι (τηγανίζω - τηγάνισμα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης τηγάνι (τηγανίζω - τηγάνισμα)
Ονειροκρίτης τηγάνι (τηγανίζω - τηγάνισμα)


Το τηγάνι είναι σχετικά ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία τους είναι η εξής :

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χρησιμοποιείτε ένα τηγάνι για να τηγανίσετε, να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε όλες σας τις υποθέσεις.

Αν το τηγάνι είναι καινούργιο και γυαλιστερό και ετοιμάζεστε να το χρησιμοποιήσετε θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται ανέλπιστα.

Αν δείτε, όμως τηγάνι παραιτημένο, πεταμένο ή αχρησιμοποίητο, τότε οι ελπίδες σας να ανακάμψετε ή να επανέλθετε στα οικονομικά σας, το άμεσο μέλλον, θα διαψευσθούν.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το κρέας μπορεί να συμβολίζει είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καταστάσεις.
    Κατ’ αρχήν υπάρχει ο διαχωρισμός του ωμού ή του ψημένου κρέατος.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.