Ονειροκρίτης τζάμι (τζαμαρία)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης τζάμι (τζαμαρία)
Ονειροκρίτης τζάμι (τζαμαρία)


Αν δείτε στον ύπνο σας πεντακάθαρα τζάμια δωματίου που αφήνουν το φως να περάσει ανεμπόδιστα και θριαμβικά, σύντομα θα συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο που θα επιστρέψει από μακριά.

Αν δείτε τζάμια, παράθυρου ή τζαμαρίας βρώμικα, θαμπά και σκοτεινά, σας περιμένουν στενοχώριες που δύσκολα θα σας αφήσουν.

Το ραγισμένο τζάμι, στα όνειρα, προειδοποιεί για σοβαρή ασθένεια. Το σπασμένο, για συμφορές και πιθανώς κακή υγεία .

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν στο όνειρο σας δείτε κρυστάλλινα αντικείμενα που τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα.

  • Γενικά το να βλέπουμε πράγματα να ραγίζουν ή να είναι ραγισμένα στο όνειρό μας δεν αποτελεί ένα καλό σημάδι.
    Πράγματα ραγισμένα είναι οιωνός κακός που αφορά κυρίως προβλήματα υγείας.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις π

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον.

  • Αν πρόκειται για ακτίνες του ήλιου που σας λούζουν ή που, μέσα από ένα ανοικτό παράθυρο μπαίνουν μέσα στον χώρο όπου βρισκόσαστε, μόνο καλό μπορείτε να περιμένετε, κυρίως σε θέματα υγείας.

3 Σχόλια

#1 -

Καλημερα… Ειδα πριν λιγες μερες οτι ειμουνα σε ενα δωματιο και οτι ειχα φαει σπασμενα γυαλια… Δεν τα ειχα καταπιει τελειος ηταν μεσα στον ισοφαγο μου.. ενιωθα να μου τρεχουν τα σαλια σαν οταν θελεις να κανεις εμετο αλλα ουτε τα εφτυνα ουτε τα καταπινα.. ειμουνα σε μια κατασταση δυσφορειας και αγχους ?? καμια εξηγηση ?

#2 -

Καλή μέρα σας. Μπορείτε να με βοηθήσετε με μια εξήγηση, αν σας είναι εύκολο.
Μπαίνοντας στο πατρικό μου σπίτι διαπίστωσα ότι είχε γίνει διάρρηξη και ήταν κάτω γεμάτο με σπασμένα γυαλιά από τις 2 μπαλκονόπορτες που είχαν σπάσει. Και εγώ στεκόμουν ανάμεσα στα σπασμένα γυαλιά και τα κοιτούσα.
Μπορείτε να με διευκολύνετε με την ερμηνεία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#3 -

Καλή σας μέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε με μια εξήγηση αν σας είναι εύκολο. Ήμουν λέει στο μαγαζί της μητέρας μου και μπαίνει μέσα ένα άγνωστο παιδί και μου σπάει την τζαμαρία. Τότε εγώ το πιάνω και το ρωτάω για ποιον λόγο το έκανε και όταν δεν μου απαντάει αρχίζω να θυμώνω και τσακώθηκα μαζί του, εκείνο δεν μιλούσε και στεκόταν σαν άγαλμα. Μπορείτε να με διευκολύνετε με την ερμηνία; Σας ςυχαριστώ εκ των προτέ
ρων.