Ονειροκρίτης βαλσάμωμα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βαλσάμωμα
Ονειροκρίτης βαλσάμωμα


Ένα σπάνιο όνειρο, το βαλσάμωμα έχει σταθερή ερμηνεία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα κατά τον ονειροκρίτη.

Το να δείτε στον ύπνο σας τη διαδικασία βαλσαμώματος αόριστα, σημαίνει κακή τύχη, ανακατατάξεις στην ζωή, και προβλήματα υγείας.

Έτσι αν δείτε ότι βαλσαμώνανε εσάς στο όνειρο, προσοχή σε κακές συνήθειες οι οποίες είναι ξεκάθαρα επιβλαβείς για εσάς και στην υγεία σας γενικότερα.

Αν είδατε να βαλσαμώνουμε κάποιο άλλο πρόσωπο, θα μάθετε δυσάρεστα νέα για συγγενή ή άτομο του στενού σας περιβάλλοντος.

Σε περίπτωση που ο βαλσαμωτής είσασταν εσείς, το όνειρο σημαίνει ότι προσπαθείτε να κερδίσετε την λάθος μάχη στα επαγγελματικά σας. Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μετριάσουμε τις απώλειες και να πάμε παρακάτω.

Ζυγίστε προσεκτικά τα θέλω σας και τις επόμενες κινήσεις σας, ώστε να βγείτε κερδισμένοι από μια επιφανειακά απίθανη κατάσταση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

  • Η μύτη συνήθως συμβολίζει επιτυχία και κέρδη.

    Εάν δείτε μία μύτη καλλίγραμμη και ωραία τότε να περιμένετε οικονομικά κέρδη.