Ονειροκρίτης βαμβακερό ύφασμα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βαμβακερό ύφασμα
Ονειροκρίτης βαμβακερό ύφασμα


Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

Για μια νέα κοπέλα που θα ονειρευτεί ότι ράβει βαμβακερό ύφασμα, σημαίνει ότι θα έχει νοικοκυρεμένο και επιχειρηματικό σύντροφο. Η σχέση αυτή θα ευημερήσει.

Αν ονειρευτείς ότι ράβεις ρούχα με ύφασμα από βαμβάκι, μπορεί να σημαίνει προκοπή αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σημαίνει και οικονομικές δυσκολίες. Αν το ύφασμα ήταν καλό, τότε θα υπάρξουν καλές οικονομικές προοπτικές.

Τέλος αν στο όνειρο είδατε βαμβακερό ύφασμα το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση, το έιχε φάει ο σκόρος, σκισμένο ή βρώμικο, το όνειρο αποτελεί προειδοποίηση που σας εφιστά την προσοχή σε επικείμενες αποφάσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την συναισθηματική ζωή σας αλλά και πιθανόν την οικονομική σας κατάσταση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επι

  • Η καρφίτσα στον ύπνο μας υποδηλώνει αναστάτωση.

    Αν δείτε πολλές καρφίτσες σκορπισμένες σας περιμένουν οικογενειακές ή επαγγελματικές διαταραχές.

  • Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.