Ονειροκρίτης ζέστη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ζέστη
Ονειροκρίτης ζέστη


Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

Όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ότι είμαστε σε ένα φοβερά ηλιόλουστο τοπίο, αλλά κυρίως όταν αισθανόμαστε τη ζέστη σε οποιονδήποτε χώρο, το όνειρό μας είναι τόσο καλό που υπόσχεται πολλά χρόνια καλής ζωής.

Η ζέστη, αποτελεί ένα από τα καλύτερα θέματα που μπορούμε να δούμε στον ύπνο μας όσον αυτό περιλαμβάνει τον παράγοντα της ευχάριστη αίσθησης του ονείρου.

Στην περίπτωση που όμως έχετε σε όνειρο δυσφορία λόγω υπερβολικής ζέστης, και αυτό δεν οφείλεται σε αντανάκλαση της πραγματικότητας (κοιμόμαστε με καύσωνα π.χ) , προσέξτε την υγεία σας και κάντε προληπτικά κάποιες εξετάσεις - αλλαγές στις κακές συνήθειες που μπορεί να έχετε.

Διαβάστε και την ερμηνεία για τον ήλιο στα όνειρα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

  • Η σόμπα ή το τζάκι στα όνειρα παραλληλίζετε με τα ερωτικά μας συναισθήματα.

    Η αναμμένη σόμπα συμβολίζει τον θερμό και αγνό έρωτα που νιώθετε για τον ερωτικό σας σύντροφο.

  • Ο πυρετός στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι κατά τον ονειροκρίτη.

  • Το απόγευμα παραδοσιακά αποτελεί μία ώρα χαλάρωσης, έτσι και στα όνειρα η ερμηνεία εξαρτάται από το πώς αισθανόσασταν μέσα στο όνειρο.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.