Ονειροκρίτης ζωγραφίζω (ζωγράφος - ζωγραφική)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ζωγραφίζω (ζωγράφος - ζωγραφική)
Ονειροκρίτης ζωγραφίζω (ζωγράφος - ζωγραφική)


Αν στο όνειρο σας δείτε ότι ζωγραφίζετε, σημαίνει πως είστε άτομο με δημιουργικό χαρακτήρα και ανήσυχο πνεύμα και πως τα βγάζετε πέρα με ό,τι και αν καταπιαστείτε.

Αν, όμως, δείτε ότι είστε επαγγελματίας ζωγράφος, τα πράγματα αλλάζουν: πρόκειται για άγχη και αγωνίες που σας διακατέχουν και ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Απωθείτε, λοιπόν, τα πραγματικά σας προβλήματα και, για ένα διάστημα, επιθυμείτε να χάσετε την επαφή σας με ότι σας τα θυμίζει, γιατί η ζωή σας έχει πάρει μια τροπή που δεν σας αρέσει και θέλετε να αλλάξετε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πορτρέτο γυναίκας, είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος να σας εμπαίζει και να σας απατά.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Το κόκκινο είναι ένα χρώμα με πάθος με έντονους ονειρικούς συμβολισμούς.

    Ένα χρώμα που σας φωνάζει ότι κάτι θα βγει πολύ σύντομα και υπόσχεται να σας αλλάξει τη ζωή.

  • Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσετε να έχετε μια συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  • Εάν είστε άντρας και δείτε ότι θαυμάζετε κάποιο εργόχειρο ή έστω το σχολιάζετε τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.