Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καυτό

Αρχική » Oneiro » καυτό

Ονειροκρίτης καυτό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καυτό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ασβέστης

Ονειροκρίτης ασβέστης

Αν δείτε στον ύπνο σας ασβέστη σε οποιαδήποτε μορφή, είναι οπωσδήποτε προάγγελος δυσάρεστων μηνυμάτων.

Όντας καυστικό και ανθυγιεινό υλικό θα αποκαλύψει καυτές ειδήσεις για πολύ αγαπημένα και κοντινά πρόσωπα, τα οποία σύντομα θα σας προδώσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Ο πωλών τοις μετρητοίς, ...και ο πωλών επί πιστώσει... λέει η λαϊκή σοφία.
    Η ακαταστασία στα όνειρα είναι ένδειξη μιας εγκατάλειψης ή μιας παραίτησης, δηλαδή μιας ψυχολογικής στάσης που μπορεί να αποβεί ολέθρια για τις επαγγελματικές ή ερωτικές μας σχέσεις.

  • Η ερμηνεία για το κολύμπι, είτε σε θάλασσα είτε σε κάποια λίμνη, εξαρτάται πάντα από την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο και την καθαρότητα - ηρεμία των υδάτων μέσα στα οποία κολυμπήσαμε.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής.

    Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ψηλό βουνό, τότε θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες.

  • Η κατάσταση της μέθης στον ονειρικό μας κόσμο, δεν διαφέρει και πολύ από την κατάσταση της μέθης στην πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - καυτό