Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κατσαρόλάκι

Αρχική » Oneiro » κατσαρόλάκι

Ονειροκρίτης κατσαρόλάκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κατσαρόλάκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατσαρόλα

Ονειροκρίτης κατσαρόλα

Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Η ξιφολόγχη όπως και να το κάνουμε αποτελεί ένα σπάνιο αντικείμενο στον ονειρικό μας κόσμο και μεταφράζεται συμβολικά.
    Είναι ένα σύμβολο που έρχεται για να μας προειδοποιήσει προκειμένου να αποφύγουμε δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά μας.

  • Κακός οιωνός το να δείτε στον ύπνο σας εξωτερικό.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

  • Τα κοχύλια συμβολίζουν χαλάρωση, χαρούμενες στιγμές αλλά και εφήμερες.

    Εάν δείτε τα κοχύλια στο φυσικό τους περιβάλλον δηλαδή ένα θαλασσινό τοπίο τότε πιθανό να βιώσετε έντονα χαρούμενες στιγμές που όμως θα είναι πρόσκαιρες.

Εγγραφή στο RSS - κατσαρόλάκι