Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καφάσια

Αρχική » Oneiro » καφάσια

Ονειροκρίτης καφάσια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καφάσια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καφάσια

Όταν δείτε στον ύπνο σας καφάσια, ανεξαρτήτου υλικού, σχήματος και αν είναι γεμάτα ή άδεια τότε κάποια κέρδη είναι στην πόρτα σας.
Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να τα κρατήσετε, γιατί το εύκολο χρήμα "τρώγεται" γρήγορα.

Σχετικά όνειρα

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Τα λουκάνικα συνήθως συμβολίζουν επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα. Εάν δείτε ότι τρώτε λουκάνικα τότε προμηνύονται επιτυχίες και οικονομικά οφέλη.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλύπτετε το πρόσωπο σας με μια μάσκα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που κρύβει καλά τις αληθινές του προθέσεις και φέρεται υποκριτικά.
    Τα κέρδη όμως που αποκομίζετε είναι πάντοτε προσωρινά, γιατί στο τέλος, συνήθως, αποκαλύπτεσθε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

Εγγραφή στο RSS - καφάσια