Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κελάηδισμα

Αρχική » Oneiro » κελάηδισμα

Ονειροκρίτης κελάηδισμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κελάηδισμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κορυδαλλός

Αν δείτε στον ύπνο σας πουλί κορυδαλλό είναι πολύ καλό σημάδι.
Αρκεί να πετάει και να κελαηδάει, που σημαίνει ότι θα σας έρθουν χρήματα ή μία καλή είδηση αντίστοιχα, η οποία θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

Σχετικά όνειρα

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

  • Το τυπογραφείο στα όνειρα έχει μια σχετικά αρνητική ερμηνεία όπως και οι εφημερίδες.
    Έτσι αν στο όνειρο σας εργαζόσαστε σε τυπογραφείο, οι κόποι σας επαγγελματικά δεν θα ανταμειφθούν όπως ελπίζατε και τα σχέδια που κάνετε αυτή την περίοδο δεν θα καρποφορήσουν τα αναμενόμενα.

  • Αν δείτε πως φτάσατε στο ανώτατο σημείο ανόδου, ή στην κορυφή μιας σκάλας, χωρίς να σκοντάψετε ή να τρεκλίσετε, είναι καλό σημάδι. Η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

  • Σε οποιαδήποτε περίπτωση το χάδι όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας ότι χαϊδεύετε κάποιο άτομο ή κάποιο ζώο στοργικά, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως είστε ένας χαρακτήρας ευαίσθητος και συμπονετικός.

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κενότητας και ερωτικής απιστίας.

  • Η κωπηλασία όπως και τα κουπιά συμβολίζουν την προσπάθεια και τον κόπο μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι κωπηλατείτε τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα ανταμειφθούν και θα νιώσετε ικανοποίηση.

Εγγραφή στο RSS - κελάηδισμα