Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

plow

Αρχική » Taxonomy » Term » plow

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουφέτα όπως στην πραγματική έτσι και στα όνειρα, είναι συνδεδεμένα με χαρούμενα συναισθήματα και ζεστασιά.

    Συγκεκριμένα, εάν στον ύπνο σας προσφέρετε κουφέτα τότε πιθανό να έχετε μία επαγγελματική επιτυχία ή να δώσετε χαρά σε άτομα της οικογένειάς σας.

  • Το κυπαρίσσι, επειδή γενικά συνδέεται με τον θάνατο είναι ένα σύμβολο που πολλές φορές υποβάλλεται και επιβάλλεται στα όνειρα μας από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, καθώς και από τις αγωνίες που ενδεχομένως μας διακατέχουν.

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυχικοί και διανοητική σας κούραση έφτασε η ώρα να ξεπληρωθεί με κάποιο πολύ χειροπιαστό- υλικό τρόπο.

  • Οι παλαιότεροι ερμηνευτές ονείρων ήθελαν τη λιποθυμία να προοιωνίζει απολαύσεις ηδονών στο μέλλον.

    Σήμερα, όμως, είμαστε πεπεισμένοι ότι, αν δείτε στον ύπνο σας πως λιποθυμάτε ή κατέχεστε από λιποθυμικές τάσεις, θα πρέπει να περιμένετε να σας πλήξει κάποιο ξαφνικό κακό.

Εγγραφή στο RSS - plow