Ονειροκρίτης έγκυος (εγκυμοσύνη - γέννα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης έγκυος (εγκυμοσύνη - γέννα)
Ονειροκρίτης έγκυος (εγκυμοσύνη - γέννα)


Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα. Αν δείτε στο όνειρο σας έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Αν δείτε ότι η γυναίκα γεννά δίδυμα ή τρίδυμα, τότε οι επιτυχίες σας θα είναι τεράστιες: θα αποκτήσετε τεράστιο πλούτο και δύναμη.
Αν το νεογέννητο βγει πεθαμένο, θα έχετε προβλήματα και στεναχώριες.

Αν γεννηθεί μωρό με προβλήματα, έχετε το νου σας για ριζικές μεταβολές που πιθανόν θα επέλθουν στη ζωή σας. Μην αποφασίσετε να κάνετε καινούργιες επενδύσεις, γιατί θα ζημιωθείτε. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας.
Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι γεννάτε, θα έχετε χαρές, πιθανό γάμο, διασκεδάσεις, αλλά και κάποια πάθηση στα όργανα της μήτρας σας μπορεί να είναι πιθανή.

Τέλος, αν είστε άντρας και δείτε ότι γεννάτε θα έχετε ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, αν είστε πλούσιος, αλλά ζημιές, γκρίνιες και στενοχώριες, αν δεν είστε εύπορος. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε.

Δείτε επίσης την ερμηνεία για το μωρό.

Τέλος αν δείτε ότι θηλάζετε ένα μωρό δείτε την ερμηνεία για τον θηλασμό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.

154 Σχόλια

#1 -

Καλημέρα, ονειρεύτηκα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου που θυμάμαι λίγο τα όνειρα ότι λέω στο αγόρι (με το οποίο δεν έχουμε κανονική σχέση τραβιόμαστε πολλά χρόνια και είμαι ερωτευμένη μαζί του) ότι είμαι έγκυος και ότι θα κρατήσω το μωρό δε θυμάμαι καθαρά την αντίδρασή του νομίζω ότι είδα ότι ξαφνιάστηκε και προβληματίστηκε για το τι θα κάνουμε.. δεν είδα σίγουρα ούτε να θυμώνει ούτε να μου λέει να μη το κρατήσω ούτε να γεννάω με είδα.. γενικά στο όνειρο ένιωθα φόβο ότι δε το θέλει, ότι δε θέλει εμένα, ότι δε θέλει να πάρει ευθύνες.. και νομίζω ότι είδα κάποια στιγμή και δόντια να πέφτουν με αίμα.. όχι από μένα έτσι γενικά μάλλον επειδή καταλάβαινα ότι δεν έβλεπα καλό όνειρο.. είμαστε σε απόσταση τον τελευταίο καιρό είμαι στεναχωρημένη και σκέφτομαι να τελειώσω οριστικά αυτή τη "σχέση" αν και υποσυνείδητα περιμένω να γίνει ένα θαύμα και να παραδεχτεί και αυτός ότι μ αγαπάει κ ότι θα είμαστε για πάντα μαζί.. συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και ευχαριστώ για την απάντηση..

#2 -

Καλησπέρα
Σήμερα είδα στο όνειρο μου οτι ήμουν ετοιμόγεννη,σπάσανε τα νερά και με πήγαν κάτι φίλοι στο μαιευτήριο.Έξω ήταν όλοι οι συγγενείς και περιμένανε και μετά απο λίγο ήρθε και ο άντρας μου.Το περίεργο είναι οτι είδα οτι γέννησα στην αρχή 2 αγοράκια (με διαφορετικες γέννες) στην συνέχεια δίδυμα και μετά ένα κοριτσάκι.Σύμφωνα με τα όσα γράφονται παραπάνω για την ερμηνεία των ονείρων μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνουν όλα αυτά???
Ευχαριστώ πολύ

#3 -

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν κάπου μόνη μου (χαρούμενη) κ ξαφνικά ενώ καθόμουν ήρθε η μητέρα μου, κάθισε δίπλα μου κ μου είπε να μην πάρω το χάπι γιατί μπορεί να κάνω κακό στο μωρό (δεν είδα χάπι) τότε εμφανίστηκε δίπλα μας ένα όμορφο μωράκι χαρούμενο που χαμογελούσε παίζοντας. Το κοίταξε η μητέρα μου κ μου είπε πως όπως το βλέπει πρέπει να είμαι 3 μηνών. Ήμασταν κ οι 3 χαρούμενοι αλλά εγώ δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος στον ύπνο μου.
Στην πραγματικότητα δεν είμαι έγκυος (από όσο γνωρίζω) ούτε παντρεμένη.
Τι μπορεί να σημαίνει και γιατί είδα την μάνα να μου λέει ότι είμαι έγκυος?

#4 -

επίσης σήμερα είδα ότι θήλαζα ένα μωράκι...
Παρακαλώ πολύ πείτε μου τι σημαίνουν τα όνειρα μου..

#5 -

Γεια σας! είδα το εξής ονειρο... ΄ήμουν εΤοιμογεννη, δηλ την επόμενη μέρα θα έμπαινα μαιευτήριο για να γεννήσω ...και μιλούσα στο τηλ μ έναν πρώην μου οπου του έλεγαα το γεγονός και είχε συγκινηθεί, έκλαιγε. Η κοιλια μου ήταν στρογγυλή σαν να ήμουν 6 με 7 μηνων , ομορφη , κομψη, όχι σαν να ήμουν ετοιμόγεννη... τι να σημαίνει αυτό...?

Σελίδες