Ονειροκρίτης απαγωγή

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης απαγωγή


Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πέσει θύμα απαγωγής, τότε μπορείτε να περιμένετε θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Αν όμως ο απαγωγέας στο όνειρο είστε εσείς, τότε το όνειρό σας συμβολίζει το συναισθηματικό σας αδιέξοδο και την φορτισμένη ερωτική σας σκέψη.

Αν δείτε είτε ότι υπαγάγετε παιδιά είτε ότι τα παιδιά απαγάγονται από κάποιον άλλο, ο οιωνός είναι καλός και υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.

Για τους παντρεμένους σημαίνει ότι κρατούν θέσεις των οποίων τα καθήκοντα είναι ανίκανοι να φέρουν σε πέρας, και ότι χρειάζεται προσπάθεια για να μη ρεζιλευτούν.

Για τους ανύπαντρους προλέγει απογοητεύσεις και απιστία από μέρους των ανδρών.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθ

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

2 Σχόλια

#1 -

ειδα στον υπνο μου οτι απηγαγα ενα νεογεννητο μωρο κοτιτσακι..και ετρεχα να ξεφυγω..με κυνηγουσε ο μπαμπας του μωρου για να το παρει κ οση ωρα ετρεχα το μωρο εκλαιγε..