Ονειροκρίτης χτένα - βούρτσα (χτένισμα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης χτένα - βούρτσα (χτένισμα)


Η χτένα έχει αρνητική ερμηνεία παραδοσιακά , και για τις γυναίκες και για τους άντρες.
Η χτένα, στα όνειρα των γυναικών, προοιωνίζει δυστυχισμένους έρωτες και ολέθρια πάθη.
Στα όνειρα των ανδρών, προαναγγέλλει δυσχέρειες και στενοχώριες.
Αν δείτε ότι χτενίζεστε επισταμένα, τότε, κάποια προβλήματα σας θ' αργήσουν να βρουν λύση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το κρανίο στα όνειρα, συμβολίζει φόβο και απειλή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δασύτριχο άνθρωπο ή ότι ξαφνικά αποκτήσατε πολλές τρίχες, να περιμένετε επιτυχίες και πλούτο.

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.

  • Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι ξυρίζεστε, αυτή ή αίσθηση φρεσκάδα και ανανέωσης που σας προσφέρει το ξύρισμα στην πραγματική σας ζωή θα σας βρει και μέσα από αυτό σας το όνειρό.

  • Το μαλλιοτράβηγμα είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο φαινόμενο που συνήθως αναφέρεται σε τσακωμό μεταξύ γυναικών.

2 Σχόλια

#1 -

Γεια σας,
Σήμερα είδα στον ύπνο μου να μου κάνουν νυφικό χτένισμα. Εϊχα μακριά μαύρα μαλλιά με πολύχρωμες ανταύγειες και το χτένισμα το άλλαζα συνεχώς... έλεγα συνέχεια στην κοπέλα να μου το αλλάζει.. κατεληξα σε σινιόν. Με έβλεπα στον καθρέπτη και αυτό που έβλεπα μου άρεσε μεν αλλα ήθελα να δω και κατι διαφορετικό. Το δέρμα του προσώπου όμως είχε ξεφλουδίσει ελάχιστα σε κάποια σημεία αλλά δεν με απασχόλησε και πολύ. Ήμουν χαρούμενη μέν αλλα όχι πολύ σίγουρη αν κάνω σωστά γιατί τον γαμπρό δεν τον ήξερα.. Επίσης είχα ένα όμορφο νυφικό δίπλα μου που είχε πετράδια που έλαμπαν.. το χαϊδευα με θαυμασμό αλλά δε το έβαλα.. Μετά ξυπνησα.. Πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί??? Ευχαριστώ πολυ πολυ΄!!

#2 -

γεια σας!!! σας παρακαλω πειτε αν ξερετε κατι για ενα ονειρο που ειδα....οτι το αγορι μου σκεκοταν απεναντι σε μεγαλο χωρο(καταπρασινο λοφο), κρατουσε μια χτενα κ μου ειπε δεν μπορω τωρα να ειμαι διπλα σου με μια τοσο μεγαλη χτενα.....