Ονειροκρίτης μωρό

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μωρό
Ονειροκρίτης μωρό


Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες. Στον οικονομικό τομέα, το μωρό στα όνειρα, προλέγει ότι θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις, αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα, βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν, για να κάνετε σωστές κινήσεις, αποφεύγοντας ζημιές ή απώλειες.

Εάν είστε ανύπαντρη σημαίνει καλή εξέλιξη σε αισθηματικό δεσμό και πιθανό γάμο.

Πιο σύγχρονες ερμηνείες προσεγγίζουν το όνειρο με μωρό - βρέφος διαφορετικά και δίνουν βαρύτητα σε πολλούς παράγοντες για το αν η εμφάνιση του μωρού στα όνειρα είναι καλό ή κακό.
Αν για παράδειγμα το μωρό είναι υγιές και αισθάνεστε όμορφα ή αν υπάρχει δυσφορία θα προκύψουν αντίστοιχες καταστάσεις μελλοντικά στην ζωή σας.

Αν δείτε ότι θηλάζετε μωρό, θα έχετε οικονομικές απολαβές. Ειδικά σε αυτό το όνειρο, μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πολλές υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει.

Γενικά εάν δείτε μωρό είτε το κρατάτε είτε όχι και δεν διανύετε μία περίοδο κατά την οποία επιθυμείτε πολύ να κυοφορήσετε τότε να περιμένετε μπελάδες που θα σας στενοχωρήσουν. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει.
Δείτε επίσης την ερμηνεία για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

226 Σχόλια

Εικόνα oneirokritis

#1 -

Αυτό εξαρτάται από την αίσθηση που σου έδωσε γενικά το όνειρο, γιατί η ερμηνεία του είναι διφορούμενη. Έτσι εάν ήταν καλή η αίσθηση θα έχεις σύντομα καλά νέα σχετικά με επαγγελματικό εγχείρημα ενώ αν η αίσθηση που σου άφησε ήταν άσχημη θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου.

#3 -

Γεια σας. Τελευταία εχω δει δυο όνειρα σχετικά με μωρά . Την πρώτη το κρατούσα στην αγκαλιά μου και ένιωθα πολυ όμορφα μαζί του ( ειμαι ανύπαντρη ) . Ενώ τη δεύτερη φαίνεται να το γέννησα εγω δεν άκουσα το κλάμα του αλλα μίλησε ( είπα κατι σαν μαμά ) και εγω το έβαλα κάτω απο τη βρύση ! Τι γίνεται εδώ πέρα ;

Εικόνα oneirokritis

#4 -

Τα όνειρα σου είναι γενικά καλά με καλούς συμβολισμούς που προοιωνίζουν ευτυχία και επιτυχία μελλοντικά, αλλά θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι μπορεί επίσης να είναι ο τρόπος της φύσης στο να σε καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα της ζωής σου.

#5 -

Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα ενα μωρο(αγοράκι),ηταν χαρούμενο,πολυ μικρό πανω απο 5 μηνών δεν ηταν και ετοιμαχομασταν να κάνουμε μαζι μπανιο!το φιλουσα στην κοιλιτσα του και γελούσε και μετα το έσφιξα στην αγκαλιά μου και καναμε μπανιο μαζι!!τι σημαίνει;

Σελίδες