Ονειροκρίτης αρμέγω - άρμεγμα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αρμέγω - άρμεγμα
Ονειροκρίτης αρμέγω - άρμεγμα


Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Αν όμως το γάλα της αγελάδας είναι λίγο, ή ενώ προσπαθείτε να την αρμέξετε εκείνη δεν βγάζει γάλα, τότε αυτό που θέλετε να επιτύχετε θα χρειαστεί πού δουλειά.

Γενικά, αν ονειρευτείτε ότι αρμέγετε κατοικίδιο ζώο και το γάλα τρέχει αρκετό, ενώ το ζώο είναι ανήσυχο και εχθρικό, σημαίνει ότι πολλές ευκαιρίες θα εμποδιστούν, αλλά παρά τις δυσκολίες τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά για σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες.

  • Αν ονειρευτείτε γίδες να περιφέρονται σ' ένα αγρόκτημα, είναι σημάδι καλού καιρού και πλούσιας σοδειάς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.

1 Σχόλια

#1 -

Είδα ότι είχα πολλά πολλά ελαφια! Τα είχα σε μια φάρμα ελεύθερα και το βράδυ τα έβαζα μέσα για να προστατευτούν! Ήταν πολύ ήρεμα!!!! Αρσενικά θηλυκά με τα μικρά τους!!!