Ονειροκρίτης κρέας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κρέας
Ονειροκρίτης κρέας


Το κρέας μπορεί να συμβολίζει είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καταστάσεις.
Κατ’ αρχήν υπάρχει ο διαχωρισμός του ωμού ή του ψημένου κρέατος.

Εάν δείτε ωμό κρέας είτε το τρώτε είτε όχι, να περιμένετε πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις οι οποίες θα συμβούν γρήγορα κυρίως εάν στο ωμό κρέας δείτε αίμα να τρέχει.
Εάν το κρέας είναι ψημένο, τότε οι όποιες προσπάθειες κάνατε για την επίτευξη κάποιου στόχου, θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα νιώσετε ικανοποίηση.
Εάν το κρέας είναι κιμάς σκέτος ή σε οποιοδήποτε φαγητό τότε να περιμένετε πιθανή στενοχώρια.

Το είδος του κρέατος επίσης συμβολίζει και κάτι διαφορετικό.

Εάν το κρέας είναι βοδινό στην ουσία δηλώνει τη δική σας αίσθηση ανικανότητας να ανταπεξέλθετε σε διάφορες καταστάσεις και την επακόλουθη αδράνειά σας.
Εάν το κρέας είναι χοιρινό είναι θετικό σημάδι και σημαίνει μελλοντική επιτυχία και χαρά.
Εάν είναι πρόβειο, τότε πιθανό να βιώσετε κάποια μεγάλη στενοχώρια που μπορεί να οδηγήσει και σε πένθος.
Εάν είναι κρέας πουλερικών τότε προμηνύει χαρούμενες και ανέμελες στιγμές που θα απομακρύνουν πιθανά άγχη.
Εάν δείτε κρέας κυνηγιού τότε να περιμένετε κάποια επιτυχία στον ερωτικό τομέα την οποία επιδιώκετε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Τέλος, εάν το κρέας είναι ανθρώπινο τότε συμβολίζει κίνδυνο που απειλεί είτε εσάς είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και μπορεί να οδηγήσει και στο θάνατο.
Εάν εσείς μαγειρεύετε το κρέας, τότε συμβολίζει ένα δικό σας εγχείρημα το οποίο είναι από την αρχή δύσκολο με αμφίβολη έκβαση καθώς η μέθοδος που ήδη χρησιμοποιείτε αποδίδει.
Εάν σας προσφέρουν κρέας ή δείτε κάποιον άλλον να το μαγειρεύει για εσάς, σημαίνει ότι πιθανό να υπάρξουν αρνητικά σχόλια για εσάς από τρίτους και δολοπλοκίες εναντίον σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.

  • Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας.

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Το άφθονο σταρένιο αλεύρι στα όνειρα μας, υπαινίσσεται χαρακτήρα υλιστικό και φιλήδονο που κινδυνεύει να χάσει κάθε επαφή με τις ανώτερες σφαίρες της ύπαρξης, στην πυρετώδη προσπάθεια του να συσσωρ

5 Σχόλια

#1 -

Ειδα όφι ηθελα να μαγειρεψω χοιρινο κρεας, αλλα δεν το ειδα. Το συζητουσα. Αλλα δεν το αγόρασα. Και μετα ειδα οτι ηθελα να βοηθησω κάποιο γνωστό να φτειαξει ενα υπαιθριο κιοσκι για να πουλάει κρεας. Τι σημαινει αυτο το περίεργο όνειρο παρακαλω;

#2 -

Είδα ότι κάποιον άνθρωπο σε μια αποθήκη του έφαγε το δάχτυλο κάποιο ζώο και άφησε κάποια υπολείμματα από το δάχτυλο τα οποία τα έβαλε σε ένα πλαστικό ποτήρι και ένας άλλος που ήταν εκεί ήθελε να μου το φέρει να το μυρίσω για να διαπιστώσω λέει ότι το ανθρώπινο κρέας με των ζώων δεν έχει διαφορά... Θυμάμαι ότι σιχαίνομουν αλλά τελικά με έπιασε από το κεφάλι και με έβαλε να το μυρίσω και όντως δεν είχε διαφορά..

#5 -

Eida xoirines mpizoles polles psimenes kala se tapsi k deutero oneiro polous guftous k etreksa na tous apofugo ksefuga k kleistika spiti mou