Ονειροκρίτης παπούτσια

Αρχική » Node » Ονειροκρίτης παπούτσια
Ονειροκρίτης παπούτσια


Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

Αντίστροφη ερμηνεία έχουν τα παλιά και βρώμικα ή στενά παπούτσια, τα οποία αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε, θα έχετε στεναχώριες και απογοητεύσεις για λίγο καιρό.

Αν δείτε πως βάφατε τα παπούτσια σας μαύρα, θα υπάρξει βελτίωση στις δουλειές σας και κάποιο σημαντικό γεγονός θα σας γεμίσει ικανοποίηση.

Τα καινούργια παπούτσια είναι προμήνυμα αλλαγών προσοδοφόρων. Αν είναι στενά, σημαίνει πως θα δυσαρεστηθείτε από την συμπεριφορά κάποιων φίλων σας.

Αν δείτε πως τα παπούτσια σας είναι μεγάλα, προβλέπονται απώλειες, καυγάδες και κακή υγεία.

Αν δείτε πως τα χάσατε, είναι σημάδι εγκατάλειψης και διαζυγίου.

Μετακίνηση: Τα παπούτσια μπορούν να σημαίνουν τη μετακίνησή σας στη ζωή, είτε σε σχέση με τις επαγγελματικές σας προοπτικές είτε σε σχέση με τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ελευθερία: Τα παπούτσια μπορούν επίσης να σημαίνουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας.

Αν δείτε πως σας έκλεψαν τα παπούτσια σας στη διάρκεια της νύχτας, αλλά έχετε δύο ζευγάρια κάλτσες, προβλέπεται πως θα αντιμετωπίσετε κάποια απώλεια, αλλά πως θα κερδίσετε σε κάποιον άλλο τομέα.

Η κοπέλα που θα δει πως κάποιοι θαυμάζανε τα παπούτσια της την ώρα που τα φορούσε, πρέπει να προσέξει να μην δώσει θάρρος σε ανθρώπους που θα της συστήσουν.

Relevant dream interpretations

2 Comments

#1 -

καλησπέρα!
είδα στον ύπνο μου τον πατέρα μου να φοράει ροζ γόβες,τι σημαίνει;;;

#2 -

Eida oti forousa athitika maura papoutsia ta opoia itan tou proin mou k m itan aneta epeita irthe i nin tou k me eide na ta forao k ta dokimse ekeini k tis itan terastia eno se emena itan kanonika ti simainei?