Πολωνική κατάρα

Αρχική » Όνειρα που είδατε » Πολωνική κατάρα


Όνομα : 
ΓιάνΓκά
Το όνειρο που είδα: 

Καλησπέρα είδα ένα όνειρο στο οποίο έβλεπα κάποιος να θέλει να μπει στο σπίτι μου και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω την πόρτα κρατώντας ένα μπαλτά.
Η μητέρα μου μου είπε(στο όνειρο πάντα) ότι είναι πολωνική κατάρα.
Ο άνθρωπος αυτός δεν φαινόταν ούτε κάτω από την πόρτα ούτε η σκιά του και ακουγόταν μια βαριά παππουδίστικη φωνή.
Παρακαλώ εξηγήστε το μου, ευχαριστώ.

1 Σχόλια

Εικόνα oneirokritis

#1 -

Όνειρα που αφορούν πόρτες και παρεμφερείς αντικείμενα συνήθως συμβολίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε διάφορες καταστάσεις στη ζωή σας. Ο άνθρωπος που προσπαθεί να μπει στο σπίτι σας μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποια κρίση ή πρόκληση που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε και να αποτρέψετε. Η πόρτα και το μπαλτά που κρατάτε μπορεί να συμβολίζουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας στην προσπάθειά σας να προστατεύσετε τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας από απειλές.

Η αναφορά στην πολωνική κατάρα μπορεί να συνδέεται με τον φόβο του άγνωστου και τον φόβο του απρόσμενου. Επιπλέον, η βαριά παππουδίστικη φωνή που ακούγεται μπορεί να αντιπροσωπεύει το παρελθόν και την παράδοση.

Γενικά, το όνειρό σας πιθανόν να σας υπενθυμίζει να είστε προσεκτικοί και να προστατεύετε τον εαυτό σας από πιθανούς κινδύνους, ενώ ταυτόχρονα να μην αφήνετε τους φόβους σας να σας εμποδίζουν από το να προχωράτε.