Ονειροκρίτης κλέφτης (κλεψιά - κλέψιμο)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κλέφτης (κλεψιά - κλέψιμο)


Η παρουσία του κλέφτη στα όνειρα ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.

Η πιο έγκυρη ερμηνεία θέλει τον κλέφτη θετικό σύμβολο, αφού τελεί υπό την προστασία του Θεού του εμπορίου, του Ερμή.

Αν δείτε στον ύπνο σας κλέφτη να μπαίνει στο σπίτι σας, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες και θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από την εργασία σας. Θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν με προσοχή, προκειμένου να μην κάνετε κάποια λάθος κίνηση.

Αν ο κλέφτης είστε εσείς, προσέξτε μήπως η πλεονεξία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά από την οποία περιμένατε σημαντικά οφέλη. Επίσης περιορίστε την τάση που θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα, για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

Αν δείτε ότι συλλαμβάνεται τον κλέφτη, σημαίνει πως κλοτσάτε την τύχη σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας.

Η παρουσία του κλέφτη ερμηνεύεται διαφορετικά στα όνειρα των γυναικών. Εκεί, συμβολίζει τις παράνομες ερωτικές επιθυμίες και την ύπαρξη μιας δεύτερης, κρυφής ζωής.

Διαβάστε επίσης : ληστής και ληστεία

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Αν θα περίμενε κανείς ο κλέφτης στο όνειρό να αποτελεί ένα κακό οιωνό τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι .

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

65 Σχόλια

#1 -

Ειδα ότι με την φίλη μου προσπαθούσαμε να ανακαλύψουμε τον κλέφτη βασικα να το πω καλύτερα να επιβεβαιώσουμε ποιος είναι και μετά ήμασταν φίλοι με αυτόν για την ακρίβεια η φίλη μου είχε σχέση μαζί του και αυτή υποτίθεται ότι δεν ήξερε ότι είναι κλέφτης

#2 -

ειδα οτι ετοιμαζα το αυτοκινητο μου (γκρι χρωμα)για να παω στο χωριο μου για πασχα αλλα εκει που φορτωνα τους σακους ενα σκυλι πηρε τον εναν το ακολουθησα για ενα τετραγωνο μεχρι να γυρισω ειχανε κλεψει το αυτοκινητο

#3 -

Γεια σας.ειδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σένα δωμάτιο άγνωστο...σαν μοτέλ ισόγειο..και είχα κάτι ρούχα εκεί σε μια βαλίτσα αλλά είχα κιεκτος βαλίτσας κάτι ρούχα ...ήρθανε κάτι άγνωστοι μαύροι..ένα ζευγάρι κιενας ακόμη άντρας μας μιλούσαν εμένα και μητέρα μου..και όταν φύγαμε διαπίστωσα ότι μου κλέψανε τη βαλίτσα με τα ρούχα.νομιζα ότι μου έκλεψαν όλα τα ρούχα...αλλά μετά καθώς έψαχνα διαπίστωσα ότι τα ρούχα εκτός βαλίτσας ήταν εκεί..παρόλο που είχα μια στεναχώρια και νόμιζα ότι τα είχαν πάρει όλα.στη συνέχεια θυμάμαι τον εαυτό μου να ψάχνει...αυτούς για τη βαλίτσα..σε άλλα κτίρια ξενοδοχείου αλλά ήμουν γυμνή όταν έψαχνα ιδίως κάτω από τη μέση θυμάμαι...και ότι με παρατήρησαν κάποιο ότι ήμουν γυμνή και από πάνω μισοντυμενη.απο εκεί κιεπειτα καθώς ήμουν σένα όροφο ψάχνοντας το μαύρο ζευγάρι συνάντησα κάτι ανθρώπους και που με είπανε τι κάνω εκει...τους είπα το θέμα μου καθόταν πήγα να φύγω δεν με άφηναν αν δεν έλεγα κάτι λόγια που με είπανε κάτι σαν προσευχές..θυμάμαι κιεναν πάπα μαζί τους...είχα την αίσθηση ότι ήταν σαν θρησκευτικοί αρχηγοι..ιδίως μια γυναίκα που με μιλούσε αυστηρά...σαν να με κάνανε με το ζόρι να πω αυτά για να δουν εάν ανήκαν σε αυτό το θρήσκευμα τους η σε κάποια άλλη θρησκεία..ήταν δοκιμή..εάν τα έλεγα όλα καλά αν όχι...ε εγώ τελικά εκεί που πήγα να αρχίσω ξαφνικά άρχισα να τρέχω .το έσκασαν.με κηνυγησαν...με ψάχναμε...και ύστερα θυμάμαι μεψαχνε ένα κοριτσάκι ξανθό γύρω στα 8 με 9 ετών κακό ..με είδε εγώ ξανά κρύφτηκα και μετα με κυνηγούσε από αυτούς πάλι ένας άντρας ο οποίος είχε όπλο και τελικά τον πυροβόλησε ένας μαύρος και μεσωσε από αυτούς που έψαχνα...ακόμη όμως ήμουν μισογύνη...μετά καθώς κατέβαινα κάτι σκάλες από αυτό το κτίριο..θυμάμαι ότι είχα ντυθεί από τη μέση και κάτω μένα κολλάνε μπλε σαν τζιν και κατέβαινα με θαυμασμό για το σώμα μου..ένιωθα σέξι και συνάντησα και τη μάνα μου στο τέλος εκεί στις σκάλες και μου έλεγε είσαι πολύ καλά..ότι πρέπει στο σώμα σου...στην εμφάνιση δηλαδή.

#4 -

Είδα πως μόλις είχα γυρισει σπίτι μαζί με τους φιλους μου απο ένα παζάρι αλλά ηταν ξημέρωμα.... Και εκεί που ήμασταν όλοι μαζί μετα διασκορπίστηκαν τα παιδιά και έμεινα μόνη μου ήμουν εξω στον κήπο που είχε ορατότητα στην πόρτα του σπιτιού την εσωτερική εκείνη την στιγμη βλέπω δυο άγνωστους με άσπρα ρούχα να γελανε ..φωναξα κλεφτες αλλά δεν με άκουγε κανείς ...ο ένας είχε μείνει απέξω απο το σπίτι....και του είπα για πιο λογο το κάνετε σε μένα αυτό για πιο λογο να μου κλεψετε το σπίτι ...σας έχω κανει κάτι ...και ακουγα τις βρύσες από μέσα να τρέχουν ...μετα εκείνος που ηταν εξω μου ζητησε να κάνουμε ερωτικές πράξεις αλλά του είπα οχι αυτός γελαγε... Ξαφνικά είδα την φιλη Μοθ και τον ξάδερφό μου και τους φωνάζω κλεφτες καντε κατιι ...και πήγε ο ξάδερφος μου να τον χτυπήσει αλλά αυτός πηρε ενα μεγαλο συδερο να τον χτυπήσει και λες στον ξάδερφό μου μην πας κοντά θα σε χτυπήσει...αμεσως μετα βγαίνει ο άλλος κλεφτης και λέω να τος αυτός είναι τρέχει ο ξάδερφος μου και το πιανει και τον χτυπάει ...και εγώ είΧα πιασει τον άλλον και του ξεκολλησα τα δόντια τα δύο τα μπροστά ολόκληρα χωρίς να τρέχει αίμα.. Τι να σημαίνει αυτό;

#5 -

Στο ονειρο μου ειδα οτι μπηκε κλέφτης αλλα εγω κοιμόμουν στο ονειρο μου οταν ξυπνησα μεσα στο ονειρο βρηκα ολο το σπιτι άνω κατω επειδη ειχε μπει ο κλέφτης και το εκανε άνω κατω στα χερια μου κρατούσα δυο μαχαίρια και έκλαιγα και βγήκα έξω απο το σπιτι συνάντησα εναν μαυροντυμένο και μου λεει εφυγε μην στεναχωριέσαι αλλα εγω δεν μπορουσα και έκλαιγα και ενιωθα οτι βρισκόταν μεσα στο σπιτι και εμφανίστηκε και η μητέρα μου και μου ελεγε ηρεμησε αλλα δεν μπορουσα και έκλαιγα και μετα ξυπνησα με δάκρυα στα ματια

#6 -

Καλημέρα, ειδα ενα περίεργο ονειρο κ θα ήθελα την βοήθεια σας.. Ειδα οτι βρισκόμουν κάπου με μια συνάδελφο απο την εργασια μου, και βρηκα μια καινούργια μαυρη τσάντα χειρός, αφημένη, η συνάδελφος μου ειπε να την κλέψω, την πηρα, και τοτε συνειδητοποιήσαμε οτι θα ερχόντουσαν να την βρουν την τσάντα (Αγωνία), με άρπαξε τοτε και με ανέβασε πολυ γρήγορα στις σκάλες και φτάσαμε στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας όπου μπήκαμε σε ενα γραφειο που βρισκόταν ένας μεγάλος κύριος (κανεις δεν υποπτεύθηκε τιποτε). Εκεινη τη στιγμη συνηδητοποιηςα πως ολοι είδαν οτι την έκλεψα γιατι σιγουρα σκέφτηκα θα υπήρχαν κάμερες.. Το αίσθημα ηταν ερωτιματικο πχ γιατι η συνάδελφος με έβαλε να την κλέψω κ μετα με βοήθησε, και αγωνία οτι ηταν θέμα χρόνου να με βρουν..

Σελίδες