Ονειροκρίτης ακροβάτης

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ακροβάτης


Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε θεατής σε παράσταση τσίρκου, με επικίνδυνα ακροβατικά, αλλά άψογα εκτελεσμένα, τότε ό,τι ριψοκίνδυνο σχέδιο έχετε στο νου σας θα επιτύχει.
Αν η εκτέλεση τους αποτυγχάνει, τότε θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάτι που έχετε ξεκινήσει, μολονότι επενδύσατε πολλά σ' αυτό.
Αν δείτε πως εσείς κάνατε ακροβασίες, θα έχετε ένα αίσθημα ευθύνης, και η ζωή σας θα γίνει σχεδόν ανυπόφορη από τον χλευασμό των εχθρών σας.
Αν ο ακροβάτης είστε εσείς και πετυχαίνετε, προχωρείτε άφοβα.
Επίσης, τα συμφέροντα σας σε επιχειρήσεις θα υπονομευτούν.
Για μια νέα γυναίκα που είδε στο όνειρο της ακροβάτες σε σκοινιά, σημαίνει ότι θα ερωτοτροπήσει με άντρες.
Αν αποτυγχάνετε, προσέξτε την υγεία σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Τα όνειρα στα οποία ισορροπούμε σε κάποιο σκοινί ή ύψος υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε κάποια φοβία που έχουμε (έστω και υποσυνείδητα) σχετική με τα ύψη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εξασκείστε σε κάποιο άθλημα άλματος, ασχέτως από το αν οι προσπάθειες σας είναι επιτυχείς ή όχι, θα έχετε κατά τον ονειροκρίτη αναγνώριση και σταθερή πρόοδο στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.

  • Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.