Ονειροκρίτης ανθρωποκτονία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ανθρωποκτονία
Ονειροκρίτης ανθρωποκτονία


Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

Αν στο όνειρο σας ένας φίλος σας αυτοκτόνησε, σημαίνει πως θα πρέπει να πάρετε μία πολύ δύσκολη απόφαση σύντομα η οποία θα έχει επίπτωση στην ζωή σας.

Αν είστε μπροστά σε ανθρωποκτονία τότε θα δοκιμαστείτε από εμπόδια στα σχέδιά σας αλλά με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρετε.

Αν όμως δολοφονήσατε ένα δικό σας - αγαπημένο πρόσωπο σημαίνει ότι θα περάσει από στεναχώρια ακόμα κι από πρόβλημα υγείας.

Τέλος αν δείτε ότι σας σκοτώνει κάποιος το όνειρο είναι καλό και σημαίνει νίκες, επιτυχίες και χαρούμενες καταστάσεις.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία του κλέφτη στα όνειρα ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.

    Η πιο έγκυρη ερμηνεία θέλει τον κλέφτη θετικό σύμβολο, αφού τελεί υπό την προστασία του Θεού του εμπορίου, του Ερμή.

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουρ

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

  • Αν δείτε δικηγόρο στον ύπνο σας σας προειδοποιεί ότι έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας ζηλεύουν και θέλουν το κακό σας, κοινώς εχθρούς.