Ονειροκρίτης χρέη (χρωστάω - χρωστούμενα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης χρέη (χρωστάω - χρωστούμενα)
Ονειροκρίτης χρέη (χρωστάω - χρωστούμενα)


Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

Αν δείτε ότι αγωνιάτε για χρέη που δε μπορείτε να εξοφλήσετε, θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από τις δουλειές σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το όνειρο το οποίο σχετίζετε με δάνειο, προμηνύει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Ένα συμβολικό όνειρο, το άροτρο, είναι συνυφασμένο παραδοσιακά με την σκληρή δουλειά και τις απολαβές των έργων σας.

1 Σχόλια

#1 -

Γεια σας. Είδα χθες το βράδυ ότι ήμουν έξω από κάποιο σπίτι... Δεν το γνώριζω το σπίτι αυτό στην πραγματικότητα αλλά στο όνειρο το συναίσθημα ήταν ότι αυτό το σπίτι το είχα επισκευάσει-ανακαιίσει και το κοίταζα από την εξωτερική του μεριά, και έβλεπα το πεζοδρομίου που ήταν φρεσκοβαμμένο και πολύ όμορφο. Μετά είδα κάποιον παλιό φίλο-γνωστό και τον πατέρα του ο οποίος έχει πεθάνει και έλεγε ότι έχω λεφτά και πρέπει να του δώσω τα λεφτά που του χρωστάω για το σπίτι που μου έφτιαξε. Είχα μια ιδιαίτερη αγωνία για το πως θα του δώσω τα λεφτά πίσω. Μετά είδα τη μητέρα μου η οποία δεν ήξερε ότι είχα βάλει τόσο μεγάλο "φέσι", αλλά ήταν ευχάριστη, χαμογελαστή. Δεν ήξερα τι να κάνω και ήτνα έντονο το συναίσθημα της αγωνίας για τα χρέη. Αυτό ήταν το κύριο συναίσθημα στο όνειρο. Σας ευχαριστώ πολύ!