Ονειροκρίτης ιεροσυλία - βεβήλωση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ιεροσυλία - βεβήλωση


Ένα όνειρο το οποίο από την αρχαιότητα και ανεξαρτήτως θρησκείας έχει αρνητική χροιά και προμηνύει κινδύνους και πραγματικούς αλλά και πνευματικούς.
Αν στον ύπνο σας δείτε ότι διαπράττεται εσείς ή κάποιος άλλος ιερόσυλες και βέβηλες πράξεις, γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνετε δεν είναι πρέπον, σημαίνει ότι θα έχετε κακά ξεμπερδέματα γιατί είστε μπλεγμένος κάπου.
Λάβετε τα μέτρα σας και προσέξτε τις πράξεις σας για να αποφύγετε προβλήματα τα οποία έχετε δημιουργήσει με τις ενέργειες σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το γουρούνι στο όνειρο εμφανίζετε για να μας υπενθυμίσει ότι η στάση μας για τη ζωή είναι παθητική και δηλώνουμε πλήρη αδιαφορία για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.