Ονειροκρίτης κατάβαση - κατηφοριά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κατάβαση - κατηφοριά
Ονειροκρίτης κατάβαση - κατηφοριά


Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

Καλό θα είναι να φυλάγεστε γιατί πρόκειται να υποστείτε κάποια κοινωνική μείωση που πιθανώς να ακολουθείται και από υλική ζημιά.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βοηθάτε κάποιους, τότε εσείς θα κάνετε κάποιες λάθος επιλογές και θα τους στεναχωρήσετε.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

  • Αν ανεβαίνετε σε βουνό ή σε σκαλιά, σε όνειρο, θα έχετε αναγνωρισιμότητα και κοινωνική καταξίωση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής.

1 Σχόλια

#1 -

Γεια σας!Είδα ένα όνειρο και ταράχτηκα πολύ.Βρισκόμουνα σε ένα ορεινό χωριό όπου εγώ περπατούσα.Ξαφνικά είδα από μακριά τον πρώην σύντροφο μου (χωρίσαμε πριν 2 μήνες ύστερα από δική του θέληση) να πέφτει στο γκρεμό.Το μάτι μου έπεσε απάναντι σε ένα εκκλησάκι όπου φαινόταν να χτυπάει κάποιος την καμπάνα αλλά αυτή δεν ακουγόταν καθόλου.Άρχισα να πηγαίνω προς το μέρος του γκρεμού για να βοηθήσω τον πρώην σύντροφο μου.Προτού κατέβω τον γκρεμό είδα μια γυναίκα να κρατάει ένα φτυάρι και να πετάει χώμα στο γκρεμό.Τον γκρεμό τελικά τον κατέβηκα και έφτασα στον πρώην σύντροφο μου ο οποίος στο πρόσωπο είχε όλο χώματα.Μόλις τον είδα άρχισα να τον φιλάω και αυτός μου είπε :»δεν το βάζεις με τίποτα κάτω ε,δεν τα παρατάς.Σου είπα να μην έρθεις αλλά καλά έκανες και ήρθες».Μετά μου χαμογέλασε…Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;