Ονειροκρίτης κρεμάλα - ικρίωμα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κρεμάλα - ικρίωμα


Η κρεμάλα - ικρίωμα στα όνειρα θεωρείται όνειρο με έντονες ψυχολογικές αποχρώσεις που αφορούν την διέξοδο που ψάχνεται σε προβλήματα τα οποία σας βασανίζουν.
Αγχώνεστε πολύ και νιώθετε συχνά ενοχές για ότι κι αν κάνετε, κάτι το οποίο σας καταβάλει μακροπρόθεσμα και είναι ανθυγιεινό.
Αν δείτε λοιπόν ικρίωμα στον ύπνο σας σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μη ρίχνει συνεχώς το φταίξιμο πάνω του.
Αν δείτε ότι είστε κρεμασμένος ενώ δεν υποβόσκει κάποια πίεση στην πραγματική σας ζωή, και το όνειρο δεν σας τρομοκρατήσει (εφιάλτης) τότε η παράδοση λέει ότι θα έχετε μεγάλη εύνοια της τύχης και πιθανόν ανέλπιστα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Οι εκδρομές είναι πάντα ευχάριστες και φυσικά στην ερμηνευτική των ονείρων αποτελούν από τους καλύτερους οιωνούς!

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουρ

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

  • Όνειρο άνευ σημασίας αν είστε σπουδαστές, φοιτητές ή περιμένετε να πάρετε κάποιο χαρτί στα χέρια σας.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας.