Ονειροκρίτης βαρόμετρο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βαρόμετρο
Ονειροκρίτης βαρόμετρο


Το βαρόμετρο και η γενικά η πρόβλεψη του καιρού - παρατήρηση των ατμοσφαιρικών αλλαγών - αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πολλούς τρόπους για την απόκτηση γνώσης σχετικά με το μέλλον.

Έτσι αν δείτε στο' όνειρο σας βαρόμετρο, είναι προάγγελμα σύντομης αλλαγής στις υποθέσεις σας, που θα αποδειχθεί επωφελής για σας.

Ειδικά αν το όργανο προέβλεψε ατμοσφαιρική αλλαγή που έδειχνε καλοκαιρία, τα καλύτερα έρχονται.

Αν όμως το βαρόμετρο ήταν σπασμένο η δυσλειτουργικό, θα συμβούν απρόοπτα και δυσάρεστα περιστατικά στις δουλειές σας τα οποία θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε.

Αν τέλος η ένδειξη ήταν ασαφής και αποκομίσατε κάποιο άγχος από το όνειρο σχετικά με την ασάφεια αυτή, το όνειρο σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε ανώδυνες περιπέτειες σχετικά με κάποια θέματα που σας απασχολούν.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο πυρετός στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι κατά τον ονειροκρίτη.

  • Αν δείτε ότι πιαστήκατε μέσα σε ανεμοστρόβιλο, σημαίνει ότι πιθανόν θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστα γεγονότα.

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάτ

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έ