Ονειροκρίτης βιασμός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βιασμός
Βιασμός


Ο βιασμός είναι η άσκηση φυσικής βίας με σκοπό την ασέλγεια.

Αν στα όνειρα σας σας επισκέπτονται συχνά εικόνες βιασμών, καλό θα είναι να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου ψυχιάτρου.

Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι βιάζετε μια γυναίκα, σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, τουλάχιστον όσον αφορά στο ερωτικό πεδίο, και πως διακατέχεστε από τον φόβο ότι οι γυναίκες σας απορρίπτουν.

Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι σας βιάζουν, σημαίνει ότι έχετε πολλά ταμπού και υποκριτικά καταπνίγεται τις ερωτικές σας επιθυμίες.

Αν, τέλος, είστε μάρτυρας κάποιου βιασμού που συντελείται μπροστά στα μάτια σας, τότε οι ερωτικές σας ροπές δεν είναι πάντοτε ορθόδοξες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι συναντάτε ή έχετε συναλλαγές με πόρνη, θα μάθετε ειδήσεις που θα σας ανακουφίσουν.

    Αν έχετε ερωτικές περιπτύξεις με πόρνη, σύντομα θα αποκτήσετε πλούτη και δόξα.

  • Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον...