Ονειροκρίτης βιβλιοθήκη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βιβλιοθήκη
Ονειροκρίτης βιβλιοθήκη


Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

Αν ήσουν σε βιβλιοθήκη για σκοπό άλλον εκτός από την έρευνα και τη μελέτη, σημαίνει ότι έχετε χάσει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα σας.

Αν η βιβλιοθήκη ήταν άδεια στο όνειρό σας προσοχή στη δουλειά σας θα δημιουργηθούν προβλήματα λόγω έλλειψης ικανοτήτων - δεξιοτήτων.

Τέλος, αν ο σύντροφός σας προσφέρει ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη στο όνειρό σας, θα έχετε ευχάριστη εξελίξεις στην σχέση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι γράφετε ένα οποιοδήποτε έγγραφο, τότε το όνειρό σας σηματοδοτεί κάποιο επαγγελματικό δίλημμα που βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε βιβλιοπωλείο, είναι προμήνυμα πως θα γεμίσετε με λογοτεχνικές φιλοδοξίες, που θα έρθουν σε σύγκρουση με τις άλλες σας εργασίες και ασχολίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδ

  • Το μολύβι και η παρουσία του στα όνειρα είναι αρνητικό σύμβολο.